PIZZERIA 'T TIENTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria 't Tientje. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 9:01 Pizza salami weinig smaak en veel vet. En mijn pizza waren de ingrediënten rauw en de pizza kledder nat. Was geen succes. De bezorger zei niets . Komt niet klantvriendelijk over
3 dec 2022 om 19:14 Alles super, top!!!
2 dec 2022 om 20:17 Super lekker eten
1 dec 2022 om 9:32 Te veel vet op de spareribs. Wel goede frieten.
29 nov 2022 om 20:55 Pizza taco was bijna zonder beleg. Alleen tomatensaus en gehakt.. Sla/saus niet aanwezig dr Oetker heeft er meer verstand van!
28 nov 2022 om 19:40 Ze geven altijd 45min aan en ik moet zeker 1,5uur wachten. Daarbij krijg je slappe natte ftietjes en wat ik nog heerlijker vindt is die warme salade bij een schnitzel. En dat is nu al de derde keer achter elkaar. Is nu genoeg geweest
28 nov 2022 om 9:22 Naar 1,5 uur gebeld waar de bestelling bleef, die staat klaar hij komt er zo aan. Bezorgd naar 2 uur en 15 minuten, de friet was koud. Thuisbezorgd misschien kunnen jullie je beoordelingsformulier aanpassen met bezorgtijden langer dan 90 minuten.
27 nov 2022 om 21:38 Derde keer besteld , iedere keer later dan aangegeven
19 nov 2022 om 23:13 Prijs / kwaliteit onvoldoende. Matig beleg.
19 nov 2022 om 20:41 We hebben bijna anderhalf uur moeren wachten!!
18 nov 2022 om 6:25 Top !
16 nov 2022 om 13:09 Zoals altyd lekker eten en op afgesproken tijdstip geleverd.