PIZZERIA 'T TIENTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria 't Tientje. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 7:50 Zat alleen knoflooksaus op ipv Tacosaus die ik had besteld.
20 jul 2024 om 18:38 Het eten was heerlijk. Maar de bezorgtijden die ze aanklikken kunnen ze dus duidelijk niet waar maken. Binnen 50 minuten bezorgen, en vervolgens duurt het nog 40 minuten.
20 jul 2024 om 18:26 Schijnbaar hebben ze geen klok daar , was weer veel te laat als aangegeven
13 jul 2024 om 8:43 We bestelden een pizza margaritha met extra gehakt. Over gehakt was nog eens kaas gestrooid (wat mijn dochter niet lekker vindt) zonder dat we dit zo besteld hadden. Andere dochter had een taco speciaal waarbij de knoflooksaus niet werd meegeleverd.
12 jul 2024 om 20:05 Overheerlijke lasagna!
8 jul 2024 om 21:57 Bezorgtijd zou 50min zijn,na 130min kwam eindelijk iemand.Geen telefoontje niks ik idioot bestel ook nog een ijs voor €8,99 en ze geven me gewoon weer een ander ijs is ook al de tweede keer. Ze verdienen het geld veel te makkelijk NIET MEER AAN MIJ.
8 jul 2024 om 17:40 Het eten zou rond 18.30 uur komen maar werd pas rond 19.40 uur. Aangeven bexorgtijd klopt niet kan maar tot 90 minuten
7 jul 2024 om 20:50 Pizza was prima, hebben alleen ruim anderhalf uur erop moeten wachten!
3 jul 2024 om 20:00 Bezorgtijd weer belachelijk plaats van aangegeven 45min 1,5uur. Eten was wel goed.
26 jun 2024 om 21:01 Zoals altijd heel goed, erg lekker en warm