PIZZERIA 'T TIENTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria 't Tientje. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2024 om 21:15 Ging in de container, ik eet geen afval. Schnitzel is niet moeilijk en het was oneetbaar, overkookt taai vlees. Zelfs salade snijden is moeilijk? De frieten waren goed ja. Bestel ik nooit meer. Ik heb een boterham gegeten.
23 mrt 2024 om 17:40 Ik heb 15.03 besteld (ze gaan 16.00 uur open), 15.50 werd mijn bestelling bevestigd die ik voor 16.45 had bestelt, het is nu 17.36 bijna een uur verder dan mijn bestelling zou komen die hun bevestigt hebben, ben vaste klant en woon 2 straten verder!
21 mrt 2024 om 20:39 Helaas veelte lang moeten wachten op 1 pizza… was wel lekker
16 mrt 2024 om 18:50 Top
15 mrt 2024 om 19:59 Bestelling netjes op tijd geleverd. Enig minpuntje was de peperoni 2 pizza die vond ik niet echt pittig. De normale peperoni is altijd pittiger. Verder alles prima
13 mrt 2024 om 7:50 2 en half uur moeten wachten op 3 pizza's waren ook nog aangebrand en niet lekker!!!!
12 mrt 2024 om 19:03 We hadden zwarma besteld en kregen iets met champions en uien wat ik weggegooid heb Was niet lekker
4 mrt 2024 om 19:18 Wederom heerlijke saté schotels gegeten. Heerlijk was weer de satésaus en de kipstukjes friet goed warm top was het.
24 feb 2024 om 18:41 Het eten was lekker miste alleen de sla enzo in de shoarma schotel jammer